Tontteja luonnon maisemista

Kontioranta

Kontioranta tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia viihtyä ja harrastaa. Alueen rantamaisemissa sijaitsee uimaranta ja venelaiturit sekä avantouintipaikka saunoineen. Alueelta löytyvät myös pururata, hiihto- ja maastopyöräilyreitit, golfkenttä sekä ampumahiihtostadion. Lisäksi ympäristö tarjoaa oivan mahdollisuuden kalastukseen, frisbeegolfiin ja paljon muuhun.

Alueen lukuisat harrastemahdollisuudet ovat maamme huippuluokkaa ja niihin pääset suoraan kotioveltasi.

Golf

Kivenheiton päästä alueesta löytyy kangasmaastoon rakennettu 18 reikäinen championshipkenttä. Upeiden maisemien kentän on suunnitellut Kosti Kuronen, kentältä löytyy haasteet jokaiselle pelaajalle.

www.kareliagolf.fi

Ampuhiihtostadion

Kontiolahden ampumahiihtostadion sijaitsee 15 km Joensuusta pohjoiseen Höytiäisen upeissa rantamaisemissa. Vuosien varrella stadion on toiminut lukuisten kansainvälisten ampumahiihto- ja maastohiihtokilpailuiden tapahtumapaikkana. Lisäksi stadion toimii kuntalaisten liikuntapaikkana.

www.biathlon-kontiolahti.fi

Kontiopolut

Kontionpolut on Kontiolahden Jaamankankaalla sijaitseva maastopyöräily-, polkujuoksu- ja kävelyreitistö. Se muodostuu neljästä toisiinsa yhdistyvästä rengasreitistä. Kontionpolut yhdistyvät Uurosta Kolille kulkevaan Kolinpolku –retkeilyreittiin sekä Joensuun keskustan kautta kiertävään Jaama Trail –rengasreittiin ja siitä edelleen Kaprakan Kinttupolku –reitistöön. Sähköinen kartta-aineisto löytyy retkikartta.fi –palvelusta.

www.kontiolahti.fi/kontionpolut

 

Lisää Kontiorannasta osoitteessa www.kontioranta.fi